IT Blog

Bedrijfsinformatie

Welkom op de Website

Onze website is helemaal vernieuwd! Wij willen u graag bedanken voor de geduld en zijn blij om de nieuwe website eindelijk te mogen delen met iedereen. Hier kunt u alle informatie vinden over onze diensten en bedrijfscultuur. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via de contactformulier, of de ‘chat’ knop rechts onderin de pagina.

Op onze blog zult u binnenkort meer informatie vinden over hoe IT uw bedrijf kan verbeteren. Hou ons vooral in de gaten! In de bovenste balk kunt u nu ook gemakkelijk naar onze FAQ om de veel gestelde vragen te lezen. Heeft u suggesties voor onze nieuwe site, neem gerust contact op via e-mail: contact@marumbo.com of telefonisch op 085 808 5022.

Bedankt voor het bezoeken van onze nieuwe website!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *