WAAR BENT U NAAR OPZOEK?

Zoek naar antwoorden op veel gestelde vragen. Kunt u niet uw antwoord vinden? Neem dan gerust contact met ons op!
Stuur ons een e-mail of bel ons op +31 (0)114 799 800.

Top 10 meest gestelde vragen

Is een gratis anti-virus voldoende?

Als eerste, u wilt nooit op een computer werken zonder goede beveiliging. De detectie mogelijkheden in een gratis anti-virus zijn heel beperkt. Zo kan een virus makkelijk uw systeem binnen dringen zonder dat het systeem dit merkt. Heeft u hier meer vragen over? Neem gerust contact met ons op!

Wat is IT Beheer?

Een IT-beheerder zorgt er voor dat uw systemen naar behoren werken, en veilig zijn. Taken zoals het installeren en configureren van nieuwe hardware, beheren van gebruikers, technische ondersteuning en nog veel meer worden allemaal voor u geregeld. Een goede IT-beheerder zal ook adviseren op basis van de benodigdheden van een bedrijf en denkt mee aan hoe uw bedrijf sneller en effectiever werk kan verrichten.

Wat is Cloud Backup?

Met Cloud Backup worden alle belangrijke bestanden van een computer of server, opgeslagen in ‘de cloud’. Zo kan deze data altijd worden weer worden opgevraagd indien uw data op een of andere manier verdwijnt zoals bij een kapotte opslag disk of natuur rampen.

Hoe snel kan ik een reactie verwachten bij problemen?

Wij bespreken met elke klant de benodigdheden en verwachtingen en bouwen een Server License Agreement (SLA) op om hier aan te voldoen. Wij streven erna om zo spoedig mogelijk problemen op te lossen en zijn vaak al hier mee bezig, voor dat u ons belt door onze krachtige monitoring software.

Hoe lang duren de contracten?

Wij zijn hier in flexibel en spreken per partner af wat mogelijk is. Dit kan variƫren van maandelijks tot meerdere jaarlijkse contracten, op basis van de wensen van uw bedrijf. Sommige partners hebben hoge startup kosten maar betalen een stuk minder per maand (bijvoorbeeld als er nieuwe hardware moet worden aangeschaft), en bij anderen bedrijven weer andersom. Wij gaan hier mee in gesprek met jullie en houden rekening met wat voor u mogelijk is.

Wat moet ik doen voor ik jullie bel?

Wij adviseren om vooraf een e-mail te sturen met een screenshot of bericht van de fout. Vaak kunt u ook alvast het toestel opnieuw opstarten om te kijken of dit het probleem verhelpt.

Hoeveel kost IT Beheer?

Omdat elk bedrijf zijn wensen en benodigdheden anders zijn, is het onmogelijk om vooraf te bepalen wat de kosten hier van zullen zijn. Sommige dingen die hier bij komen kijken is hoe groot uw bedrijf is, hoeveel apparaten jullie hebben, welke apparaten dit zijn, hoe het netwerk momenteel is ingericht, welke applicaties er worden gebruikt, enz.

Wat als wij al een interne IT'er hebben?

Geen probleem! Wij werken samen met uw IT’er om zo spoedig mogelijk problemen op te lossen. Wij blijven altijd in gesprek met elkaar om te achterhalen hoe wij de productiviteit van uw bedrijf kunnen verhogen en hoe wij problemen kunnen voorkomen.

Hebben jullie ook mogelijkheden voor kleine bedrijven?

Zeker! Wij helpen graag uw klein bedrijf opstarten en adviseren u in uw hele IT omgeving. Van kleine ZZP’ers tot grote multi-nationals, wij helpen iedereen!

Wat voor systemen ondersteunen jullie?

Wij ondersteunen vrijwel alle systemen die uw bedrijf nodig kan hebben. Of het nou Google applicaties of Office365 zijn, Windows of Mac, Android of iOS, wij ondersteunen ze allemaal! Heeft u onsite installatie nodig voor uw server of heeft u liever een virtuele cloud server via Amazon/Azure? Ook geen probleem! Wij bespreken met u de mogelijkheden en geven een passend advies.

Heeft u niet uw antwoord gevonden? Neem contact op